À la Carte

Vid riktigt festliga tillfällen vill man gärna ha maten serverad vid bordet. Tänk på att det vid sittande middag krävs serveringspersonal samt kock/kockar som lägger maten på tallrikar på plats. Kock kostar 335 kr/timme, serveringspersonal 315 kr/timme (minimum fyra timmar + en timmes restid per personal). Det behövs även en plats för kockarna att arbeta på.

À la Carte Förrätter

- Kallrökt laxtartar med picklad kålrabbi, blomkålscréme och krutonger Pris: 70:-/pers

- Gazpacho med handskalade räkor och vitlökskrutong Pris: 55:-/pers

- Chevré på toast med rostade frön, rödbetor med balsamico och honung Pris: 75:-/pers

- Toast Skagen med löjrom, dill och citron Pris: 85:-/pers

- Västerbottenpaj med löjrom och creme fraiche Pris: 75:-/pers

À la Carte Varmrätter

- Bakad fläsksida med picklade grönsaker, löksky och
  potatispuré med rostad vitlök Pris: 179:-/pers

- Lammytterfilé med rostad pumpapuré, gröna ärtor,
  rödvinssky och buljonginlagd rödbeta Pris: 265:-/pers

- Oxfilé med örtpotatisgratäng, sky och baconinlindade haricovert Pris: 245:-/pers

- Tjälknöl på älg, rotfruktsgratäng, svartvinbärsgelé och örtolja Pris: 169:-/pers

À la Carte Dessert

- Vanilj och jordgubbpannacotta med bärkompott Pris: 37:-/pers

- Rabarberkompott med vaniljcréme, breadcrumps
  och italiensk maräng Pris: 45:-/pers

- Sockerkaka med rårörda hallon limetapioka Pris: 50:-/pers


Beställ a la carte här