Dagens lunch

Konferensmeny januari 2018 (mer om konferens & möte här):

VECKA 2:

MÅNDAG 8/1
Majskyckling med krispig parmaskinka
Rostade rotfrukter smaksatt med fänkål
Ört & vitlökskräm (Innehåller: ÄGG)
Bakad kvisttomat

TISDAG 9/1
Tunnskuren flankstek
Rostad potatissallad med rosmarin
Dijonkräm (Innehåller: ÄGG)
Rödbetor med fetaost (Innehåller: LAKTOS, MJÖLKPROTEIN)

ONSDAG 10/1
Örtbakad lax
Rostad babypotatis med spenat & parmesan (Innehåller: LAKTOS, MJÖLKPROTEIN)
Citruscrème (Innehåller: ÄGG)
Haricot vertes med rostade frön

TORSDAG 11/1
Pulled pork smaksatt med ancho-chili
Rostad potatis med majs & persilja
BBQ-sås med tomat
Syrad rödlök

FREDAG 12/1
Bakad chèvre med rostade frön (Innehåller: LAKTOS, MJÖLKPROTEIN)
Matvetesallad med örter
Rostade rödbetor med ruccola och balsamico
Tzatziki (Innehåller: LAKTOS, MJÖLKPROTEIN)

VECKA 3:

MÅNDAG 15/1
Kyckling Mumbai
Aloo Jeera, potatis med spiskummin
Gurkraita (Innehåller: LAKTOS, MJÖLKPROTEIN)
Kryddig linssallad (Innehåller: BALJVÄXTER)

TISDAG 16/1
Cajunkryddad flankstek
Rostad potatis med majs och syrad rödlök
Avocadocreme med färskost (Innehåller: LAKTOS, MJÖLKPROTEIN)
Gurksallad med vårlök

ONSDAG 17/1
Inkokt ekologisk naturlax
Ekologisk matvetesallad med örter (Innehåller: GLUTEN)
Lecso – ungersk paprikasås
Citronmajonnäs (Innehåller: ÄGG)

TORSDAG 18/1
Harissakryddad kyckling med meze
Tabbouleh (Innehåller: GLUTEN)
Hoummous (Innehåller: BALJVÄXTER)
Vitlöksdipp (Innehåller: ÄGG)
Potatisklyftor med rostad aubergine
Vinbladsdolmar

FREDAG 19/1
Kryddiga Quornfiléer (Innehåller: ÄGG)
Couscoussallad med marinerade grönsaker (Innehåller: GLUTEN)
Spiskumminrostad zuccini
Krämig paprikadip (Innehåller: ÄGG)

VECKA 4:

MÅNDAG 22/1
BBQ-kyckling
Rostad majskräm (Innehåller: LAKTOS, MJÖLKPROTEIN)
Risonisallad med grönsaker (Innehåller: GLUTEN)
Bakad palsternacka med soltorkad tomat och oliver

TISDAG 23/1
Pulled pork smaksatt med chili och ingefära
Rostad sötpotatis med polenta
Tryffelmajonnäs (Innehåller: ÄGG)
Syrad rödlöks- och vitkålssallad

ONSDAG 24/1
BBQ lax
Rotfrukstsstomp
Vitlökscreme (Innehåller: ÄGG)
Rostad blomkål med lagrad prästost (Innehåller: LAKTOS, MJÖLKPROTEIN)

TORSDAG 25/1
Jerkkryddad fläskfile med honungsglaze (Innehåller: SOJA)
Rostad potatis med vitlök
Avocadokräm med färskost (Innehåller: LAKTOS, MJÖLKPROTEIN)
Krämig cole slaw smaksatt med ananas (Innehåller: ÄGG)

FREDAG 26/1
Grönsakspaj med fetaost (Innehåller: GLUTEN, LAKTOS, MJÖLKPROTEIN, ÄGG)
Couscoussallad med örter (Innehåller: GLUTEN)
Ratatouille, vegetarisk fransk gryta
Vitlöksmarinerade bönor (Innehåller: BALJVÄXTER)

VECKA 5

MÅNDAG 29/1
Harissakyckling med chipotle
Bulgursallad med bakade grönsaker (Innehåller: GLUTEN)
Rostad morot med apelsin & fänkål
Örtyoghurt med spiskummin (Innehåller: LAKTOS, MJÖLKPROTEIN)

TISDAG 30/1
Fläskfilé med chili, sesam och soja (Innehåller: SEASAM, SOJA)
Mix med sojabönor, böngroddar och mango (Innehåller: BALJVÄXTER, SOJA)
Risonisallad med vårlök (Innehåller: GLUTEN)
Chilicrème med vitlök (Innehåller: ÄGG)

ONSDAG 31/1
Bakad ekologisk naturlax
Asiatisk nudelsallad med chili- & limeglaze (Innehåller: GLUTEN, SESAM)
Lime och ingefärsyoghurt (Innehåller: LAKTOS, MJÖLKPROTEIN)
Apelsinkokta morötter smaksatt med stjärnanis och persilja